Hét platform voor duurzame kleding
Draag bij aan een eerlijkere wereld
Spaar automatisch fairpoints
Spaar automatisch fairpoints

Mobiel Hoesje

Mobiel Hoesje
€ 22,95

Prijs incl. btw excl. verzendkosten

Kleur

Hoes voor de mobiele telefoon. Geschikt voor grote telefoons, bijv. de Fairphone II. De mobiele...meer

Hoes voor de mobiele telefoon. Geschikt voor grote telefoons, bijv. de Fairphone II. De mobiele telefoonhoes van Ecowings is volledig handgemaakt. Het materiaal van de hoes is hergebruikt rubber. De binnenkant van de hoes is gevoerd met vilt.åÊ

Productnr.: EcowinEWS1702.1
Land van herkomst: India
Keurmerk:
Extra informatie

Formaat: H17cm x B10cm
Gewicht: 50 gram

Over Ecowings

Ecowings maakt stoere, handgemaakte kwaliteitstassen van autoband. Zij willen in India de afvalberg verkleinen door afval een nieuw leven te geven en daarmee de lokale bevolking inspireren tot een groene levensstijl. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven.

Het bedrijf is 2011 ontstaan in India, onder leiding van Kapil Sharma, Indiase designer met een passie voor natuur en innovatie.

De producten worden volledig handgemaakt door een team van gedreven ambachtslieden en ontwerpers in een bijzonder atelier in Indore, Noord India. De basiscollectie van Ecowings bestaat uit diverse laptoptassen, rugzakken en accessoires. De tassen zijn voorzien van een kussenvoering om een laptop te beschermen, ze zijn waterafstotend en heel sterk. De kleurige ritsen geven de tas een mooi accent. Onlangs is een nieuwe rugzak geïntroduceerd: de Rozer Pack. Ecowings laat daarmee weer zien dat duurzaamheid en design prima samengaan. Een duurzaam alternatief voor iedere student of professional met een laptop.

Herkomst Mobiel Hoesje

Nature impact

Ecowings producten zijn PETA-approved vegan producten. Ze zijn gemaakt van gerecyclede autoband wat een prima alternatief is voor leer.

Planet impact

Ecowings wil in India de afvalberg verkleinen door afval een nieuw leven te geven en daarmee de lokale bevolking inspireren tot een groene levensstijl. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven.