Hét platform voor duurzame kleding
Draag bij aan een eerlijkere wereld
Spaar automatisch fairpoints
Spaar automatisch fairpoints

Fairpoints sparen

Waarom fairpoints sparen?

We belonen graag mensen die Robin Tailor steunen in de missie om een einde te maken aan 'fast fashion'. We willen je niet aanzetten tot onnodige aankopen. We vinden het wel tof dat als je iets koopt, je kiest voor producten die zo min mogelijk onze leefomgeving belasten en bijdragen aan een menswaardige samenleving voor iedereen.

Hoe spaar ik fairpoints?

Om te stimuleren dat je kiest voor producten van de fair fashion brands, spaart iedereen met een account automatisch fairpoints. Een account kun je bij je eerste aankoop zonder extra werk aanmaken door het daarvoor bestemde keuzevakje tijdens het afrekenen aan te klikken. 

Hoeveel spaar ik en wat kan ik daarmee?

Voor iedere euro die je bij Robin Tailor besteedt, ontvang je 1 fairpoint. Het aantal fairpoints dat je ontvangt staat bij ieder product vermeld en staat ook op de bestelbevestiging. Een fairpoint vertegenwoordigt een waarde van € 0,05. De fairpoints kun je bij een volgende aankoop inwisselen voor korting. Ook komen er speciale acties waar je fairpoints kunt inwisselen.

Wat is mijn spaarsaldo?

Bovenin klik je op: Als je nog niet bent aangemeld, kom je met je gekozen naam en wachtwoord in je account. Daar vind je het totaal gespaarde punten.