Hét platform voor duurzame kleding
Draag bij aan een eerlijkere wereld
Spaar automatisch fairpoints
Spaar automatisch fairpoints

Bestellen

Afleveradres
Als je bij robintailor.nl koopt, kun je een bestelling op een adres naar keuze te laten bezorgen. Je bestelling kan niet worden afgeleverd op een postbusadres.

Levertijd
Bij Robin Tailor koop je eenvoudig bij verschillende aanbieders. Zij versturen de producten zelf en dat kan betekenen dat je meerdere pakketten ontvangt. De leverancier verzendt je aankoop binnen één werkdag na aankoop, tenzij anders vermeld. Vaak wordt je bestelling dezelfde dag al verzonden en is de kans groot dat het de volgende dag wordt bezorgd.

Binnen Europa wordt je bestelling meestal binnen 4 à 5 werkdagen bezorgd. Wanneer je pakket langs een douanecontrole moet of verzonden wordt naar een adres buiten Europa, duurt de verzending langer. Onze ervaring is gemiddeld ongeveer 8-14 dagen. Deze termijnen gelden niet voor bestellingen die je doet op zaterdagen, zondagen en feestdagen. Meestal wordt je pakket via PostNL of DHL verzonden.

Volg je pakketje
Nadat je een bestelling hebt gedaan, ontvang je van de meeste verkopers een e-mail met daarin een track&trace nummer. Hiermee kun je je pakketje volgen tot aan je voordeur. Vaak kun je ook het tijdstip van bezorgen kiezen. Wanneer je niet thuis bent om je bestelling in ontvangst te nemen, kan de chauffeur het pakket bij een buur proberen af te leveren en als dat niet lukt een tweede poging doen om je pakket te bezorgen. Als je dan niet aanwezig bent kun je je pakket veelal afhalen in het dichtstbijzijnde depot of pakketshop. Soms kun je via de site van de pakketbezorger aangeven dat je pakket niet bij een buur bezorgd mag worden.

Verpakking
De verkopers verpakken je pakketje met veel zorg, zodat je je bestelling in goede orde ontvangt. Is dit niet het geval, dan verzoeken we je contact opnemen met de klantenservice.

Om onze planeet te sparen gebruiken fairfriends verkopers zo min mogelijk verpakkingsmateriaal en/of hergebruiken verpakkingsmateriaal. De verpakking ziet er dan misschien minder fraai uit, maar dat gaat niet ten koste van de kwaliteit van het product.

Na ontvangst
Nadat je je bestelling hebt ontvangen, heb je altijd 14 dagen de tijd om over je aankoop na te denken (het wettelijke herroepingsrecht), tenzij een product in overleg met jou speciaal voor jou is gemaakt (maatwerk). Afwijkende voorwaarden worden altijd duidelijk vermeld bij het product.

Wil je een besteld artikel niet houden, dan kun je die binnen 14 dagen terugsturen. We verwachten die onbeschadigd en ongebruikt retour en in voorkomende gevallen met aangehecht, origineel label. Je stuurt je retouren naar het adres dat op de meegestuurde pakbon is vermeld.

Wanneer je artikel beschadigd is op het moment dat je het ontvangt, vragen we je om direct te bellen met onze klantenservice: +31 35 8872488. Of contact op te nemen via info@robintailor.nl.